Totems / Zoogdieren / Alces
Dit majestueuze hert is het grootste hert ter wereld. Het leeft in moerassen en bossen in koude streken. Deze rustzoeker leeft meestal solitair en straalt innerlijke rust uit. Wanneer het erop aan komt, is hij wel een groepsdier en leeft hij samen. %ARTICLE% %name% verdedigt zich goed. Hij is sterk, snel en moedig.
Wikepedia
Hebben deze totem:
Error500 - Server error
Ai, er gaat iets grondig mis!
We ondervinden op dit moment problemen met onze website. Maak je geen zorgen alle gegevens zijn veilig, we kunnen op dit moment enkel geen pagina laden.
Gelieve later terug te komen, onze webmaster probeert de site weer online te krijgen.
Neem contact met ons op indien het probleem blijft aanhouden.
Het spijt ons,
Scouting Ravels
Debug data:
Array
(
[pagina] => totem
[klasse] => Zoogdieren
[totem] => Alces
)
http_response_code(): Cannot set response code - headers already sent (output started at /customers/5/1/5/scoutingravels.be/httpd.www/main_site/paginas/totem/details.php:21)