Inloggen | Registreren

Spion

Vlag

Afbeelding:
Dit is de Scouting Ravels stratego generator. Hij maakt aangepast kaartjes voor je stratego spel. Verander de standaard waardes in het formulier om de kaartjes te veranderen naar het thema dat je wenst.
  • Aantal kaartjes: Dit is het aantal kaartjes per team. Zet je dit op 0 doet deze rang niet mee (kleiner kaartjes).
  • Naam: De naam dat het kaartje heeft, standaard die van stratego. De namen behouden wel hun rangen.
  • URL (afbeelding): Een url van een foto die je online gevonden hebt. Soms is het niet mogelijk om de foto op te halen, ook zijn er soms kleurfouten. We raden aan om in zwart/wit af te drukken.
Op de meeste computers veranderen de kaartjes als er een aanpassing is gebeurt aan de velden. Het kan even duren voordat de server de kaartjes heeft gemaakt, gelieve even te wachten. Mocht het laden toch mislukken, dan
Bent u tevreden over het resultaat? klik dan op de knop onderaan om een afdrukweergave te openen, wacht tot alles geladen is en dan kan u die pagina afdrukken (4*3 kaartjes/pagina),

Opgelet!!!:De volledige printpagina afdrukken is 1 team. Je moet minstens 2 keer de pagina afdrukken voor een spel.

Christophe Van Dooren
Webmaster Scouting Ravels.